Werk met mij

Missie

Ik breng jouw verhaal, eerlijk en oprecht met aandacht voor de juiste context en doe dit op een positieve manier. Ik vind het belangrijk om het verhaal achter het verhaal te brengen van elk individu. Hoe komt iemand er toe om te doen wat hij doet? Ik ben ervan overtuigd dat iedereen een boeiend verhaal te vertellen heeft. Dit giet ik graag voor jou in woord en beeld vanuit een brede, journalistieke ervaring. Het resultaat zijn verhalen die de lezer tot inzicht brengen. Verhalen die hoop geven.

Doelgroep

Van een minister tot de lokale bioboer. Van de populaire voetballer tot het kleine jongetje dat van een gelijkaardige carrière droomt. Iedereen kan bij mij terecht.

Visie

In onze samenleving waar alles steeds sneller gaat, kies ik net voor slow journalism. Ik neem tijd voor een onderwerp en schaaf het bij tot het af is. In die optiek geloof ik in less is more…

Je kan bij mij terecht voor:

  • interviews
  • reportages
  • reisreportages
  • publireportages
  • copywriting
  • ghostwriting
  • persberichten